Plastic en kunststof ophalen

Uw plastic en kunststof laat u ophalen door het team van Ecotoul uit Doetinchem. Wij bieden een ophaalservice aan waarmee we gratis uw plastic en kunststof afval komen ophalen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw afval. Of u nu een kleine of grote hoeveelheid aan plastic of kunststof afval heeft; wij helpen u graag.

Op zoek naar een bedrijf dat uw plastic en kunststof verwerkt?

Stapel houten paletten

Plastic en kunststof ophalen bij u op locatie

Wij halen uw plastic en kunststof afval gratis op bij u op locatie op. Dit omvat onder andere plastic flessen, plastic verpakkingen, plastic zakken en kunststof producten. Het maakt niet uit waar uw bedrijf zit, want wij bieden landelijke service. Ook helpen wij u graag bij het scheiden van plastic afval. Het afval wordt daarmee opnieuw gebruikt door het op een juiste manier te recyclen. Dit draagt bij aan een duurzame toekomst doordat er zo minder nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Onze gratis ophaalservice voor het ophalen van kunststof en plastic afval zorgt er dan ook voor dat er minder afval op de stortplaatsen belandt. Wij bieden ook emballagediensten aan waarbij wij uw emballage zoals houten pallets en kunststof kratten opkopen en ophalen.

Neem contact op voor onze gratis ophaalservice

Wij zijn uw partner voor recycling en voor het gratis ophalen van uw kunststof en plastic afval. Wij zorgen ervoor dat uw afval op een efficiënte manier wordt afgevoerd en gerecycled. Dit draagt bij aan een schonere en duurzame wereld. Neem eenvoudig contact met ons op en maak gebruik van onze ophaalservice.