Over ons

Ecotoul BV

Ecotoul BV is een jonge en snelgroeiende onderneming dat andere bedrijven helpt met de verwerking van kunststof afval. Door ons geoptimaliseerde proces besparen bedrijven op kosten en kunnen wij helpen bij het behalen van certificeringen. Het plastic en kunststof dat wordt opgehaald door Ecotoul, wordt vervolgens op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Sjors Janssen

Sinds drie jaar staat Ecotoul onder leiding van waste manager Sjors Janssen. In deze periode hebben meerdere bedrijven van de voordelen van afvalmanagement kunnen profiteren

Afvalmanagement

Heeft u met regelmaat kunststof en/of plastic afval, dat afgevoerd moet worden? Dan kan Ecotoul u ook helpen met een afvalmanagement plan. Door het plaatsen van geschikte containers en het met regelmaat afvoeren van het kunststof en/of plastic bespaart u kosten.

Oplossing op maat

Heeft uw bedrijf plastic en/of kunststof afval, dan kunt u rekenen op Ecotoul. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Begin met recyclen

+31 (0)6 22 33 64 17

Wilt u direct persoonlijk geholpen worden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

info@ecotoul.eu

Stel uw vraag per mail en wij zorgen dat u snel antwoord krijgt.

WhatsApp ons

Per chat kunnen we u snel helpen met uw vragen over afvalmanagement.