Het proces

Van afval tot product

Veel bedrijven hebben last van overtollig afval, waar ze van af moeten. Ecotoul helpt bedrijven met een eigen afvalmanagement plan. Hierdoor besparen bedrijven op kosten, zoals het opslag van afval, het afvoeren en het verwerken van afval. 

Wilt u graag de kosten op afval verlagen of, nog belangrijker, een steentje bijdragen aan een betere toekomst? Dan bent u bij Ecotoul aan het juiste adres.

Het proces

Opslag

Ecotoul levert diverse soorten containers voor de opslag van uw afval. Hierdoor maakt u het scheiden van de kunststoffen voor uzelf en anderen gemakkelijker. Wanneer het kunststof op voorhand correct gescheiden wordt, geeft dit meerwaarde aan de kunststof als afval.

Afvoeren

Niemand heeft graag afval om zich heen. Dankzij het eigen vervoer van Ecotoul kunnen wij snel en op regelmatige basis bij u langs komen. Samen maken we afspraken voor ophaalmomenten die voor u het best uitkomen. Ook als het om een eenmalige afvoer gaat kunt u terecht bij Ecotoul.

Recyclen

Door kunststof en plastic te recyclen, creëren we een betere toekomst voorons zelf en de generaties die na ons komen. Ecotoul zorgt ervoor, dat uw plastic afval hergebruikt kan worden en een nieuw leven krijgt. Zo voorkomen we, dat plastic gaat rondzwerven in de natuur.

Klaar voor uw eigen afvalmanagement plan?
Neem dan contact op:

+31 (0)6 22 33 64 17

Wilt u direct persoonlijk geholpen worden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

info@ecotoul.eu

Stel uw vraag per mail en wij zorgen dat u snel antwoord krijgt.

WhatsApp ons

Per chat kunnen we u snel helpen met uw vragen over afvalmanagement.