Plastic afval scheiden

Afvalscheiding is belangrijk voor een duurzame toekomst, maar plastic afval scheiden is extra belangrijk. Dit komt door de grote impact die plastic heeft op het milieu. Bij Ecotoul in Doetinchem weten we als geen ander hoe belangrijk het is om plastic afval op een juiste manier te scheiden.   Wij bieden dan ook verschillende oplossingen aan om ook uw bedrijf te helpen.

Op zoek naar een bedrijf dat uw plastic afval verwerkt?

Stapel houten paletten

Het belang van plastic afval scheiden

Het scheiden van plastic afval is zeker de moeite waard. Door dit afval te scheiden, te recyclen en te hergebruiken hoeft er minder nieuw plastic geproduceerd te worden. Dit levert een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de afvalberg en van de CO2-uitstoot. Wij helpen uw bedrijf bij het scheiden van plastic afval door afvalcontainers aan te bieden. Deze leveren we bij u op locatie zodat u hierin verschillende soorten plastic kunt scheiden zoals HDPE-kunststof. Hierdoor wordt het scheiden van plastic afval eenvoudiger en draagt u bij aan een betere toekomst. Ook voor het recyclen van LDPE bieden wij containers aan.

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij de scheiding van plastic

Als bedrijf draagt u bij aan een betere toekomst door aandacht te besteden aan het scheiden van uw plastic afval. Wij bieden hier verschillende oplossingen voor en wij geven u ook graag meer informatie over ons afvalbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.