Emballagediensten

Het team van Ecotoul in Doetichem helpt uw organisatie met de afvoer van emballagestromen door emballagediensten aan te bieden. Dit doen wij door uw emballage op te kopen en deze kosteloos op te halen. Hierna verwerken wij deze emballage op een verantwoorde manier. Onze emballagediensten bieden wij aan door heel Nederland en we komen graag bij u langs op locatie. Door onze inzamelstrategie bespaart u op kosten en opslag voor emballage en ander afval.

Op zoek naar een bedrijf dat uw emballage verwerkt?

Stapel houten paletten

Wat houden onze emballagediensten in?

Onze emballagediensten zijn een onderdeel van ons proces bij het afvoeren en verwerken van afval. Wij streven naar een betere toekomst met meer aandacht voor het milieu. Hier dragen wij aan bij door eerst uw emballage zoals kunststof en plastic op te halen. Doordat wij uw verpakkingen meenemen, bespaart u ruimte en kosten. De volgende stap is dat uw emballage op een juiste manier wordt verwerkt door dit te recyclen. Zo krijgt uw emballage weer een tweede kans in de maatschappij.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deze dienst

Bent u op zoek naar emballagediensten van hoge kwaliteit? Dan zit u bij ons goed. Voor uw bedrijf bieden we op maat gemaakte oplossingen aan. Zo zorgen we er samen voor dat uw emballage van afval tot product wordt gemaakt. Neem contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over onze emballagediensten en het verduurzamen van uw bedrijf.