Van afval tot product

Zoekt u een bedrijf dat het proces van afval tot product op zich neemt? Ecotoul in Doetinchem heeft een innovatieve aanpak voor het omzetten van afval tot een waardevol product. Hierbij maken we gebruik van verschillende technologieën en processen. Ook komen we uw afval graag ophalen zodat het een tweede leven krijgt.

Op zoek naar een bedrijf dat uw afval verwerkt?

Stapel houten paletten

Het proces van afval verminderen tot een product maken

Wij richten ons op een duurzame toekomst waarbij afval op een verantwoorde manier verwerkt wordt.  Met ons proces realiseren wij dit. Door te recyclen wordt er van afval een nuttig product gemaakt dat weer gebruikt wordt in de samenleving, zoals meubels en decoratieve items. Ook is dit afval weer om te zetten in composteerbare producten en biologisch afbreekbare producten. Wij komen graag uw plastic en kunststof ophalen om dit uiteindelijk een tweede kans te geven.

Schakel ons in voor de recycling van uw afval

Door het recyclen van kunststof zet u stappen in het verduurzamen van uw bedrijf. Door onze innovatieve aanpak bieden we u oplossingen om van afval tot een waardevol product te komen. Wilt u uw afval verminderen en hier hulp bij krijgen? Schakel ons dan in door contact met ons op te nemen.