Afvalbeheer

Ecotoul in Doetichem is een toonaangevend bedrijf op het gebied van afvalbeheer en afvalmanagement. Ons doel is om bedrijven te helpen bij het opzetten van duurzame en efficiënte afvalbeheersystemen die zorgen voor een beter milieu en ook kostenbesparend zijn.

Op zoek naar een bedrijf dat uw afval verwerkt?

Stapel houten paletten

Wat betekent afvalbeheer voor u?

Onze diensten op het gebied van afvalbeheer en afvalmanagement zijn onder andere het leveren van afvalcontainers, afvalinzameling en het recyclen van het verzamelde afval. Ons team met ervaren professionals helpt u graag bij een maatwerkoplossing voor afvalbeheer. Hierbij geven we advies en ondersteuning bij het verminderen van afval bij uw productieprocessen. Er wordt hierbij bijvoorbeeld gedacht aan het herbruiken van materialen, maar ook aan het verminderen van verpakkingsafval. Uiteindelijk wordt er van uw afval een nieuw product gemaakt.

Duurzaamheid staat bij ons op de eerste plaats

Wij streven naar duurzaamheid en daarom helpen we bedrijven met onze diensten op het gebied van afvalbeheer en afvalmanagement. Zelf werken we ook aan het verminderen van onze eigen ecologische voetafdruk. Dit doen we door de afvalstromen op onze eigen locatie te verminderen en de productieprocessen te optimaliseren. Door te investeren in geavanceerde technologieën zorgen we altijd voor betere oplossingen voor afvalbeheer en afvalmanagement.

Schakel ons in voor het verminderen van afval

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor afvalbeheer of afvalmanagement, dan zit u bij ons goed. Wij halen gratis uw plastic afval op en zorgen voor een verantwoorde verwerking hiervan. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Schakel ons dan in door contact met ons op te nemen.